31 Mart 2010 Çarşamba

You Are So Crazy !



manyak mısın birader ?


Foto Radikal

28 Mart 2010 Pazar

Antipatik Çitlembik

*Ondört mart bin dokuzyüzseksenaltı günü tekirdağda doğdum,ilkokulu... Pardon yanlış giriş oldu!

Naber abi,naaptın? Yine çok olmuş bişeyler yazmayalı be.. Tamam hadi çok yazmıyorduk zaten de ufaktan karalamıyoruz bile, gerçekten vakitsizlik gibi bi kavram varmış,bunu da öğrendik iyice; zaman kavramından da öte..

Blogu açtığımdan ve çok öncelerinden beri acayip işler oluyor ülkede, hepsi hakkında da yazmak istiyorum aslında, kayıtsız kalınılıyor gençlik tarafından sanılmasın ama iş çıkışı eve kendini ancak atmak gibi bi durum sözkonusu,arada bulunan vakitler oluyor lakin doğal olarak soğuyor. Ancak böyle ayda yılda bi kere genel bi toparlama, özür yazısı gibi;kendime vefa borcu ödeme şeklinde olacak bu iş,gerçi tempoya inceden alışıldı gibi de bi durum var..Daha sık bişeyler koyabilirim belki, diğer arkadaşlardan da hiç ses seda yok.Sayın hocam nerdesiniz ?

Neyse ufaktan girelim bakalım ısıta ısıta nolucak;
İşçi direnişi, demokratik kürt açılımı, baştan sona!değişen ve iyileştirildiği söylenen anayasa, travesticici bakan! daha niceleri uzun uzun yazı konuları, mesela sevgili bakanımıza öpücükler gönderiyorum, kadından sorumlu devlet bakanı diye bi bakanlık açarsan, sistem böyle işliyorsa sonuç da bu olacaktır tabi ki.Burada kadını önemsemediğim anlaşılmasın, kadınlar bilirler kendilerini çok önemsediğimi de insandan sorumlu devlet bakanı ne kadar garip görünüyorsa kadından sorumlu devlet bakanı da o kadar a-acayipsin... Misal roman,kürt,ermeni açılımları... Canım kardeşim ırka dayalı bir demokratik açılım pakedi var,bu nasıl bi denge? Demokrasi ne demek ya? Demokrasiye inandığından dem vuran aydın bozmaları da bu göz boyamayı ciddiye alıp üzerine sayfalarca yorum düzüyorlar; şu eksik bu tamamlansın,vs... Yahu siz kimi kandırıyorsunuz babalar?Kısaca şunu söyleyebilirim, şuanki iktidar partisinin yanına muadilleri olarak gösterilen ne özal ne de menderes hükümetleri bile yaklaşamadı; ama helal olsun beğabi...

Şu son dönemde kısa kısa notlar almışız kenara yine, ordan devam edelim, ciddi konularda cümle sonları küfüre keser gibi!...

*Neymiş efenim kustuğum mide öz suyuymuş, balgam değilmiş, biz bilmiyoduk!Çok da pis bi giriş oldu ama ilk notumuz bu şekilde düşülmüş sırayı bozmayalım, parayla değil sırayla kardaş.

**Onu boşver de temel seyleri hiçbi şekilde bilmeyen birinin basit bilgilerle böbürlenmesi ne yıvranç değil mi ?

* Bazen sağda solda gole ofsayt diyenler duyuyorum.Yapmayın bunu.Golden ofsayt çıkmaz, gol adam mı ula ?

*Bakın ben ne buldum :

TL türk lirası
YTL yeni türk lirası
TL tayyip lirası

*Geçen gün bi lavabo anısı gerçekleştirdim ayna karşısında, burnumdan siz deyin iki ben deyim üç santimlik bi kıl kopardım, böyle siyah siyah kapkara... hem de cımbızsız mımbızsız ha! Deyim, atasözü, özdeyiş şeklinde sıralanır.Büyük küçük sen ayarla kafana göre koç.

*Güzelin götü erkeğin çenesini yorar.Ya da...

*Bende de ağzına kadar helyum doldurulmuş uçan balon kafası varmış bi zamanlar ha, hiphop takıldığım zamanlardan bi boxer buldum, bol.Düşüyo yaa...

*Bir insanın yeni aldığı eldivenin mantar çorbası kokması ne demektir bi fikri olan var mı ? Hem de çürük.

*abi otobüste sokakta televizyonda, hemen her yerde erkek oranı daha fazla.bi de tabi kadın nüfus oranı genelde de fazla; o zaman bi oturup düşünmek lazım di mi?

*Bi yerde bi yanlışlık var ama tam nerede ?

*Ah nerede vah nerede ?

*Bi de erkek kadının da erkeğin de göz zevkini bozan bi tür

*Tabi bi de bunun kadın erkek ilişkisine erkek açısından negatif yansıma durumu var ki bu en uyuz olduğum kısım...

*Kadın bu toplumsal alanlarda daha az bulunması da onu daha ulaşılmaz kılıyo, merhaba diyosun; abooo....

*Ha ben şimdi çok önemli bi toplumsal çıkarımda mı bulundum yoksa yüzlerce yıllık klişeleri mi sıraladım ya da epey saçmaladım mı onu da bilmiyorum.İnsan kendine güzel lan boşver.

*Hani kendini herkesten özel sanıyosun ya? Hani herkes sıradan gibi, sen bulunmadık bursa kumaşından da öte, hatta belki hint tarzı; özel falan değilsin,herkes gibisin, bunu bil ama öyle hissetmeye devam et.Çünkü bu senin hayatın.

*Nerde görünüşü fikirlerinden daha aykırı bir eleman gördün, ayır onu kenara.olmaz o iş!..

*Filmin sonunda ekran kararana kadar yazıları okuyan,film sonu şarkısını dinleyen izleyiciyi alnından öperim.öperim.

*
-Tatlı bence.

-Çok yapmacık yaa, doğal değil...

haklılardı.


*Bigün borana parti kurucam dedim, adı da böp! boranı öpenler partisi mi dedi? apolitijk genjlik işte!

*Ulan kaç yıl adanada kaldım,neredeyse acitasyonlu yapayalnızdım...Şimdi at avrat silah orada!yok lan ana bacı!..O önemsiz ama metro da onbir yılda bitmiş ya, aytaç abi selamlar, gündemdesin,haberini aldık..

*Biri kongarla barlasa merkelin almancada da merkel okundğunu merkıl okunmadığını söylesin lütfen.

*Özhan Amca, huzur içinde uyu...

hadi ben kaçankovalanıroviç...

19 Mart 2010 Cuma

6 Mart 2010 Cumartesi

3 Mart 2010 Çarşamba

Sopa

Şimdi ölmüş bi hocadan ilkokul üçte bi dayak yemiştim sabah sabah onu hatırladım, onbeş sene önce falan simit-fruko en ideal ikiliydi bir ilkokul çocuğu için, en azından bizim okulda öyleydi, zaman zaman ayran da tercih ediliyordu tabi, neyse frukoyu aldım şımarık da bi çocuğum çalışkan olduğum için(hehe ekosu ama gerçekten o zaman öyle miydi çocuk aklımla en birincilerden biri ben olduğum için mi sürekli içim içime sığmıyodu da yaramazlık yapıyordum tam net değil şuan zihnimde), frukoyu çalkalayıp fışkırtırken bu hocanın öğrencilerinden birinin üzerine geldi, hem de kız ve benden küçük, birinci sınıf; aboolehoy, denize kaçtığım için babamla da arada ringe çıkardık her yurdum çocuğu gibi ama bu başkaydı, bambaşkaydı; yabancı bir el hem de kocaman, vurun ha vurun diyelee sanki.Çok yadırgamadım, temiz temiz dayağı yedim, ağladım...

Hiçbi zaman anlamadım küçücük çocuklara vuran mantığı, bunu sevgili arkadaşım boran* ile de tartışmışızdır ve bana bunun gerekli olduğunu söylediğinde çıldırmıştım adeta,neyse onun fikrini ona bırakayım da, hoca da ne dövmüştü be abi! Düşman askeriyim sanki! Bi de miniciğim yani, sıskacık ve fotoğraflara göre pek de tatlı bi çocukmuşum ayıptır söylemesi, ben şu bir öğretmene göre vasat niteliğimle bile dövemem yani, dövene de helal olsun..

Ha bunları buraya hocaya nefretimden falan da yazmadım, hatta küçük bi tebessümle hatırladım bu anımı dudağımın kenarında..

Fikret Hocayı da sevgiyle analım, bi vukuatı da 54,33'lük netimle anadolu lisesine nah gireceğim olmuştur rahmetlinin, babayarolara gelmiştir kendisi tabi sonra;huzur içinde yatsın.

* Yanlış anlaşılmasın kendisi mütemadiyen çocuk döven bi manyak değildir, ilköğretimde ingilizce öğretmeni olduğu için ve çocuk zekaların bazen laftan anlayamayabileceğini düşündüğü için attığı bir iki tokatı savunmuştu sanıyorum ki; haklıdır belki de tecrübe etmedim.

Derhal soruşturma açılsın, yetkililer bi özel mesaj atsın, soyisim de vericiim.

1 Mart 2010 Pazartesi