22 Aralık 2009 Salı

Salak Sorular!

" Cristiano Ronaldo Özbekistan'ın Bunyodkor kulübünü ziyaret etti. Bir gazetecinin Türkiye'den teklif gelse ne yapacağı sorusuna yıldız futbolcu "Bu futbol ve bunda her şey olabilir" cevabını verdi. "






Şu salak soruları sormaktan ne zaman vazgeçeceksiniz büyük spor medyası? Ronaldo'ya da kızamıyorum verdiği cevaptan dolayı, adam senin kalbini kırmak istemiyor; anlayışla karşılıyorum.Ama böyle olmaz bu işler ya!..

Kaynak&Fotoğraf : NTVmsnbc.com

4 yorum:

  1. aynen cristiano ronaldo transferini gölgede bırakacak transfer yapacağız açıklamasının ardından tabata'yı alarak yalancı medyaya quaresma dahil binlerce oyuncunun isminin zikredilmesine sebep olan beşiktaş asbaşkanı gibi... abicim, malzeme veriliyor; medya da malzemeden faydalanıyor. medyayı eleştiriyoruz ama futbol çok mu düzgün?

    YanıtlaSil
  2. futbol çok kötü, daha da kötü olsa bile medyanın spikerinden muhabirine salaklarla dolu olduğu gerçeğini değiştirmez kardeşim.. ayrıca burada ne malzemesi var ya? ronaldoya geyiğine bile sorarken utanmaz mı insan, türkiyede oynar mısın diye !

    YanıtlaSil
  3. abicim "cristiano ronaldo'yu gölgede bırakacak transfer yapacağım" açıklamasının malzeme açısından sağlam kaynak olduğunu hangi insan inkar edebilir ki?
    bıraktılar gölgede tabi ronaldo'yu. ama bilmedikleri birşey var. bunlar uçta, yani kutupta yaşıyorlar zihin olarak. kutupta gölge boyu yüksek olur ama bi halta yaramaz. saçma bi benzetme oldu belki ama idare et.

    YanıtlaSil
  4. ben inkar ederim, "beyin sarması" sevmeyenin de inkar etmemesi gereken bi iddia zaten.. ha son cümleyi yazmasan ofsayttan golü atıp kral olmuştun, maçın bitimine yirmi dakika kalmışken sarı kartlı bir oyuncunun formasını çıkarması affedilemez malesef.

    YanıtlaSil