29 Aralık 2009 Salı

Rakı Masası Muhabbetleri

İyi günler Soner Ağabey,

24 yaşında turizm öğrencisiyim ismim Çağlar Arslan.Tüm kitaplarınızı ve makalelerinizi okudum.Bu topraklara ve atalarına borcu olan her genç gibi Atatürk’ün izinden gidiyorum.Bu yazıyı sizi, haklı olduğumu düşündüğüm bir konuda eleştirmek için yazıyorum.Belki size anlamsız gelebilir ama bana bir açıklama yapmaya mecbursunuz çünkü siz çok sevdiğim bir yazarsınız.

Son kitabınızda ülkemizi sömüren vatan hainlerini birer birer su yüzüne çıkartıyorsunuz. Peki Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök hakkında hiç mi elinizde belge yok.Elbet de benim şüphelerimde okuduklarımdan menkul fakat Emin Çölaşan’a yapılanlara seyircisiz kalmak ne kadar doğrudur.Size tüm samimiyetimle soruyorum Ertuğrul Özkök bu toprakları bir kadeh petrus’a satmışmıdır!

Beni yanlış anlamanızı istemem bu meselelere en az sizin kadar objektif bakmaya çalışıyorum.Ve hergün para verip aldığım gazete de hürriyettir.Sizin yazılarınızı daha çok insana duyurmanızı sağlayan gazetedir.Fakat sizde çok iyi biliyorsunuz ki Aydın doğan ve Tayyip erdoğanın arası bozulmasaydı eğer sizde bu gazetenin yazarı olamayacaktınız belki.Evet hürriyet gazetesi eleştirilerine devam ediyor.

Evet hürriyet gazetesi eleştirilerine devam ediyor hükümete karşı ama ya çıkar ilişkileri bozulmasaydı bazı insanların o zaman ne olacaktı?

Lütfen beni aydınlatın yoksa her şeyin zamanı mı var?

Vatansever : ismi yukarıda, ağzıma almak istemiyorum,hahhah!
Düzeltmeler : dialp

2 yorum:

  1. gazetecilere güven duymadığımı biliyorsundur? o yüzden çok da yorum yapamayacak gibiyim bu yazına aslında. görüşlerimi biliyorsun. ama bilesin ki, iktidar yalakası olmakla kazanan birileri varsa; aynı şekilde karşıt olup karşıt görünüp kazananlar da var.

    YanıtlaSil
  2. sevgili çağlar arslan üstadımızın duyarlılığına yer verdim, benim yazım olarak görmemek lazım; bu arada söylediğine katılabilirim ama ikisine de kanıt gösteremem.o yüzden susuyorum..

    YanıtlaSil